Читај ми!

Искористићемо све мане БСК-а

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић сигуран је да ће његова екипа пронаћи и искористити све "рупе" у игри борчанског БСК-а.

"Желимо победу и да наставимо серију успешних игара. БСК је организована и дисциплинована екипа и тешко им је дати гол. Одликује их и добар контранапад, али верујем да ћемо разбити њихову тактику и пронаћи рупу", рекао је Станојевић на конференцији за новинаре на стадиону Партизана.

У прошлој утакмици против Смедерева (3:1) нападач црно-белих Марко Шћеповић се након постизања гола вербално сукобио са групом навијача који су га вређали. Станојевић је најавио да ће, упркос томе, млади нападач бити у конкуренцији за тим црно-белих.

Екипа Партизана води на табели са четири бода више од Црвене звезде, док се Борчанци налазе на 10. позицији. Утакмица 11. кола Суперлиге Србије БСК - Партизан игра се у суботу од 13 сати на стадиону у Борчи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво