Читај ми!

Сутра жреб за Куп

У среду ће се обавити жреб за парове четвртфинала Купа Србије, док ће у петак Радован Ћурчић саопштити списак играча за пријатељске мечеве са Мексиком и Хондурасом. У првом шеширу Партизан, Звезда, Војводина и Спартак.

Фудбалски савез Србије сутра ће у Београду обавити жреб за парове четвртфинала Купа Србије, док ће у петак вршилац дужности селектора Радован Ћурчић саопштити списак играча за пријатељске мечеве са Мексиком и Хондурасом.

На сутрашњем жребу у београдском хотелу Балкан осам екипа биће подељено у два шешира.

У првом ће се наћи Партизан, Црвена звезда, Војводина и Спартак, док ће у другом "шеширу" бити ОФК Београд, Јавор, Борац и Смедерево.

Утакмице четвртфинала купа играју се 23. новембра.

Ћурчић ће у петак у просторијама ФСС саопштити списак за пријатељске мечеве који се играју 11. и 14. новембра у мексичком граду Керетеру и у месту Сан Педро Сула у Мексику.

Дан пре Ћурчића, на истом месту, списак играча за меч против Северне Ирске у квалификацијама за Европско првенство саопштиће селектор младе репрезентације Александар Јанковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара