Читај ми!

Де Роси веран "Вучици"

Данијеле де Роси требало би ускоро да потпише нови уговор са клубом. Де Роси је поникао у Роми, за коју је одиграо више од 300 мечева, а уговор му истиче крајем сезоне.

Директор фудбалског клуба Рома Валтер Сабатини рекао је данас да је уверен да ће репрезентативац Италије Данијеле де Роси ускоро продужити уговор са тим клубом.

Де Роси има 28 година и целу своју досадашњу каријеру провео је у Роми, за коју је одиграо 366 утакмица и постигао 44 гола.

"Де Роси ће остати наш играч. То није само моја жеља, знам да и Данијеле жели да остане. Сигуран сам да ћемо ускоро постићи договор", казао је Сабатини локалним медијима у Риму.

Де Росију уговор са Ромом истиче у лето следеће године, а за њега се интересују неки други клубови из Италије, али и из иностранства.

Овај фудбалер је за селекцију Италије одиграо 68 утакмица и постигао 10 голова, а 2006. је постао првак света са "азурима".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара