Читај ми!

Брновић: Волков подлегао притисцима

Волков је имао жељу да наступи за нашу репрезентацију. После разговора био је одушевљен идејом и прихватио позив да заигра за Црну Гору. Након пристанка, на њега је вршен притисак, вероватно са разних страна, и због тога је променио одлуку, сматра селектор Црне Горе Бранко Брновић.

Владимир Волков је последњих неколико дана изазвао највећу пажњу медија, прво одлуком да прихвати позив Црне Горе да наступи за њихову репрезентацију, а после предомишљањем и најавом да ће играти за Србију.

И док је Србија одахнула јер ће се Волков наћи на списку привременог селектора Радована Ћурчића, "ђетићи" сматрају да је дефанзивац Партизана одлуку променио под притисцима са више страна.

"Волков је имао жељу да наступи за нашу репрезентацију. После разговора био је одушевљен идејом и прихватио је позив да заигра за Црну Гору, а ми смо хтели да појачамо конкуренцију у одбрани. Након пристанка, на њега је вршен притисак, вероватно са разних страна, и због тога је променио одлуку. Желимо му сву срећу у даљој каријери и да буде стандардан репрезентативац Србије", рекао је селектор Црне Горе Бранко Брновић.

Селектор Црне Горе је рекао да је љут на српске медије, јер је један новинар, наводно, злоупотребио њихов приватни разговор и објавио његово реаговање када је чуо вест да се Волков предомислио. Брновић је најавио да због тога неће више давати изјаве за српске медије.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара