Читај ми!

Кад Боаш побесни

Нема више доброг момка. Тренер Челсија Андре Виљаш Боаш решио је да се изгрди играче после пораза од Арсенала у Премијер лиги. На тренингу у недељу ујутру португалски стручњак је, најблаже речено, одржао предавање својим фудбалерима, после чега је у свлачионици завладао мук.

За тренера Челсија Андреа Виљаша Боаша прича се да је миран човек који увек зна да на леп начин поприча са играчима и скрене им пажњу на пропусте са утакмица.

Ово је важило до прошлог викенда, када се после пораза од Арсенала, мирни Боаш на тренутак претворио у бесног Алекса Фергусона.

Челси је у суботу изгубио у дербију Премијер лиге од "тобџија" са 5:3. Тако је повезао други пораз у првенству и за Манчестер Ситијем заостао пуних девет бодова.

Како преносе британски медији, на тренингу у недељу ујутру, уместо уобичајене анализе утакмице, Боаш је урлао на играче, а после их бацио на мукотрпан тренинг.

Португалски стручњак, кога зову Мали Мурињо, посебно је замерио својим изабраницима што нису испунили његове тактичке замисли. Боаш је играче држао више од пола сата у свлачионици, где им је држао предавање.

Како наводе британски медији, после Боашове "буквице", у свлачионици је владао мук, што је чудно, јер Челсијеви играчи нису навикли да неко виче на њих и знали су да се, у сличним ситуацијама, супротставе свим бившим менаџерима.

Осим замерки на игру, Боаш је рекао да очекује да се екипа одмах врати на победнички пут, и то већ у следећем мечу Лиге шампиона против Генка, као на наредној утакмици домаћег првенства против Блекбурна.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара