Читај ми!

Касано пребачен у болницу

Нападач Милана, италијански репрезентативац Антонио Касано, пребачен је у болницу на испитивање због, за сада, непознате болести. По речима путника у авиону Касано имао проблеме са видом, говором и покретима.

Актуелни првак Италије потврдио је да је Касано пребачен на тестирање у поликлинику одмах након што је екипа авионским летом допутовала у Милано из Рима, где је јуче у првенственој утакмици победила Рому са 3:2.

Агенција АНСА пренела је изјаве појединих путника, који тврде да су током лета видели Касана како се шали са саиграчима, истакавши да је фудбалер касније у једном тренутку имао проблема са видом, говором и покретима.

Касано је одиграо последњих 17 минута утакмице против Роме, доприневши да Златан Ибрахимовић постигне трећи, одлучујући гол за гостујући тим.

Милан тренутно заузима треће место на табели италијанске Серије А, а у уторак гостује белоруском БАТЕ Борисову у оквиру 4. кола Х групе Лиге шампиона.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара