Меси спасао Севиљу

Лео Меси промашио пенал у петој минути надокнаде и "пустио" Севиљу да однесе бод са Кампа Ноу. Голман гостију Варас херој утакмице. Севиља утакмице завршила са девет играча. Барса - Севиља 0:0. Барса друга, бод иза Реала.

Барселона није успела да победи Севиљу захваљујући сјајном Варасу, који је, пре него што је у петом минуту надокнаде одбранио пенал Леу Месију, одбранио и сијасет опасних удараца агресивне Барсе.

Иако је утакмица завршена без голова, обе екипе имале су по неколико сјајних шанси.

Барса је, као што се и очекивало, доминирала у првом полувремену и преко Инијесте и Месија дошла до неколо пристојних шанси, али је Варас већ тада најавио да би ово могло бити његово вече.

За Севиљу најбољу прилику пропустио је већ после четврт часа игре Емилијано Арментрерос, али је лопта прозвиждала поред стативе.

Сличне сцене виђене су и у другом полувремену, а у 72. минуту Меси је сјајним пасом "обрисао" одбрану Севиље и нашао Инијесту, који је пребацио Вараса, али је лопта погодила пречку.

На другој страни, прилику дана пропустио је Иван Ракитић кога је сјајно пронашао Хесус Навас, али је хрватски играч лоше примио лопту и дозволио одбрани Барсе да отклони опасност.

И на крају утакмице хаос.

Прво је Федерико Фазио срушио Инијесту у казненом простору, судија је свирао пенал, што је разбеснело играче севиље, па је Кануте искључен пошто је зграбио Фабрегаса за лице.

Затим је Меси промашио пенал, да би пред сам крај меча црвени картон добио и Наваро због старта над Педром.

 

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво