Читај ми!

Нерешено у Торину и Фиренци

Фудбалери Јувентуса одиграли су на свом терену нерешено 2:2 са Ђеновом, у осмом колу италијанске Серије А. Стара дама из Торина је два пута водила, али јој то на крају није било довољно да освоји сва три бода. Утакмица између Фиорентине и Катаније завршена је истим резултатом.

Оба поготка за Јувентус постигао је Алесандро Матри, прво у петом минуту после корнера, а затим и 58. минуту након асистенције Андрее Пирла. Капитен Марко Роси је у 31. минуту донео прво изједначење гостима из Ђенове, а коначан резултат поставио је Андреа Караћоло пет минута пре краја меча.

Бошко Јанковић био је у стартној постави Ђенове, а у 62. минуту заменио га је Караћоло. Милош Красић је у тиму Јувентуса добио шансу последњих 10 минута, а у игру је ушао уместо Мирка Вучинића.

Фиорентина је на свом терену одиграла 2:2 са Катанијом. Домаћини су повели голом црногорског репрезентативца Стевана Јоветића у 20, а изједначио је Ђенаро Делвекио у 43. минуту.

Јоветић је поново довео Фиорентину у предност у 62. минуту, а коначних 2:2 поставио је Макси Лопез осам минута пре краја утакмице.

Седмо коло:

Фиорентина - Катанија 2:2
(Јоветић 20, 61 - Делвекио 43, Лопез 80)

Јувентус - Ђенова 2:2
(Матри 6, 58 - Роши 31, Караћоло 85)

Сутра од 12.30 играју:
Леће - Милан
у 15 сати:
Рома - Палермо
Каљари - Наполи
Интер - Кјево
Парма - Аталанта
Сијена - Ћезена
Удинезе - Новара
у 20.45:
Болоња - Лацио.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво