Читај ми!

Реал и Роналдо немилосрдни

Фудбалери мадридског Реала декласирали су у гостима екипу Малаге са 4:0 у утакмици седмог кола шпанске Примере, а хет-трик постигао је Португалац Кристијано Роналдо.

Иако су пре утакмице обећавали много жешћи отпор "краљевском" клубу, играчи Малаге то нису показали на терену и могу да буду срећни што нису доживели још тежи пораз.

Стрелац првог гола за Мадриђане био је Гонзало Игуаин у 11. минуту, а онда је на сцену ступио Роналдо. Свој први гол Португалац је постигао у 23. минуту, после асистенције Марсела.

Само пет минута касније, Роналдо се ослободио чувара на ивици казненог простора и прецизним удардем повисио на 3:0. Тачку на сјајну партију Португалац је ставио голом у 38. минуту после корнера.

Поход ка горњем делу табеле најавио је Еспањол, који је у гостима победио Расинг из Сантандера са 1:0, док је прву победу у шампионату забележио Спортинг, који је у Хихону славио са 2:0.

У осталим утакмицама Еспањол је у гостима победио Расинг голом Серхија Гарсије у 59. минуту, а Спортинг Хихон је код куће победио Гранаду са 2:0.

Осмо коло:
Расинг - Еспањол 0:1
Спортинг Хихон - Гранада 2:0
Малага - Реал Мадрид 0:4
Барселона - Севиља (22:00)

Недеља:
Бетис - Рајо Ваљекано
Сосиједад - Хетафе
Атлетико Мадрид - Маљорка
Осасуна - Сарагоса
Валенсија - Атлетик Билбао
Виљареал - Леванте

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво