Читај ми!

Кикс Виле у Бирмингему

Астон Вила на свом терену поражена од Вест Бромвич Албиона (2:1). Важну победу у гостима забележио Сандерленд, Њукасл наставио серију добрих резултата.

Фудбалери Сандерленда победили су данас у гостима екипу Болтона са 2:0 у утакмици деветог кола Премијер лиге и најавили бег из доњег дела табеле.Важна три бода гостима са севера Енглеске донели су Стефан Сесењон и Никлас Бендтнер у завршници утакмице на Рибок стадиону.

Одличне партије наставила је да пружа екипа Њукасла, која је на свом стадиону победила Виган са 1:0, а једини гол дао је Јоан Кабаје.

Фудбалери Вест Бромвич Албиона изненадили су у Бирмингему домаћу Астон Вилу и славили са 2:1. Гости су до тријумфа дошли погоцима Јонаса Олсона и Пола Шарнера.

Резултати и стрелци 9. кола енглеског шампионата:

Вулверхемптон - Свонси 2:2 (Дојл 84, О' Хара 86 - Грејем 23, Ален 35

Астон Вила - Вест Бромвич Албион 1:2 (Бент 23. пенал - Олсон 45, Шарнер 57)

Болтон - Сандерленд 0:2 (Сесењон 82)

Њукасл - Виган 1:0 (Кабаје 81)

Ливерпул - Норич 1:1 (Белами 45 - Холт 61)

Недеља:

 Арсенал - Стоук (14.30), Фулам - Евертон (14.30), Манчестер Јунајтед - Манчестер Сити (14.30), Блекбурн - Тотенхем (16) и Квинс Парк Ренџерс - Челси (17).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво