Читај ми!

Стојић: Рат лоповима у српском фудбалу

Ово је срамота. Јавно објављујем рат свим лоповима у српском фудбалу и верујем да ћу победити у тој борби. Ово што је виђено на Врачару веома јасно показује да има много нерегуларности и мутних радњи у српском фудбалу, рекао је финансијер Рада Ранко Стојић, после пораза његове екипе од Слободе.

После пораза Рада од Слободе Поинт Севојно на Врачару од 2:1, први човек "грађевинара" Ранко Стојић није крио огорчење суђењем, и јавно је објавио рат лоповима у српском фудбалу.

"Ово је срамота. Јавно објављујем рат свим лоповима у српском фудбалу и верујем да ћу победити у тој борби. Ово што је виђено на Врачару веома јасно показује да има много нерегуларности и мутних радњи у српском фудбалу и просто вас терају да и ви примењујете те методе. Као искрени поклоник фудбала жељан да ову игру као и мој клуб афирмишем на прави начин, истичем да ћу се изборити са оваквим стварима, јер је евидентно да је много више лопова и људи којима није место у овом спорту, него оних искрених са жељом да домаћи клупски фудбал врате на прави пут... Истрајаћу и победити у тој борби", рекао је Стојић за Спорт.

Ни треће коло домаћег првенства није протекло без спорних судијских одлука о којима ће се још писати.

Утакмица између Смедерева и Црвене звезде обележена је великом грешком главног судије Дејана Сантрача који је пропустио да у петом минуту свира пенал за домаћина.

Ако се има у виду чињеница да је велики број судија драстично кажњен после прва два кола домаћег првенства, нема сумње да ће се тим трендом наставити и у будуће.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво