Читај ми!

Венгер ни не размишља о оставци

Тренер фудбалера Арсенала Арсен Венгер осећа се понижено због пораза од Манчестер Јунајтеда са 2:8, али не размишља о оставци. Венгеру замерају да није довео адекватна појачања после продаје капитена Сеска Фабрегаса у Барселону и Самира Насрија у Манчестер Сити.

"Осећате се понижено када примите осам голова. Ово је катастрофалан дан за нас. Била је то комбинација немоћи и слабости тима. У другом полувремену физички смо потпуно пали", казао је Венгер енглеским медијима после убедљивог пораза у 3. колу Премијер лиге.

Упитан да ли размишља о подношењу оставке после најубедљивијег пораза за лондонски клуб још од 1896. године, Венгер је кратко одоговорио: "Не, не уопште". Он је додао да је Арсенал данашњу утакмицу играо без осам играча, који су повређени.

"Свако би имао проблем да му недостаје осам играча", оценио је Француз.

Арсенал је у прва три кола Премијер лиге освојио само један бод, а локални медији Венгеру замерају да није довео адекватна појачања после продаје капитена Сеска Фабрегаса у Барселону и Самира Насрија у Манчестер Сити.

"Знам да је у Енглеској када изгубите утакмицу довођење нових играча увек једна од солуција. Имамо довољно новца и ако нађемо играче који могу да појачају екипу, довешћемо их. Ако никога не доведемо, значи да их нисмо нашли", казао је Венгер.

Крај прелазног рока за фудбалере је 31. август у поноћ.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво