Читај ми!

Лане и Бамби стрелци

Милану Јовановићу очигледно прија селидба из Ливерпула у Андерлехт. Српски репрезентативац постигао је данас изједначујући гол за Андерлехт у ремију 1:1 против Клуб Брижа у петом колу шампионата Белгије. И наш други репрезетативац Зоран Тошић постигао је гол за ЦСКА из Москве.

Бриж је повео голом Вадиса Ођиђе Офоеа из пенала у 83. а Јовановић је изједначио резултат у 90. минуту. Бриж је од 73. минута играо са играчем мање јер је голман Колин Кусеманс добио црвени картон.

Милан Јовановић је био стрелац у обе утакмице квалификација за Лигу Европа против турског Бурсаспора.

Репрезентативац Србије Зоран Тошић постигао је гол за ЦСКА из Москве у ремију 2:2 са градским ривалом Спартаком у Премијер лиги Русије.

На стадиону "Лужњики" у Москви Спартак је повео голом Бразилца Велингтона у 45. минуту. а изједначио је Сејду Думбиа у 51. Тошић је у 69. довео ЦСКА у предност, а коначних 2:2 поставио је Емануел Еменике у 75. минуту.

ЦСКА после 22 кола Премијер лиге дели прво место са Зенитом. Обе екипе имају по 46 бодова. Спартак је на шестом месту са десет бодова мање.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво