Суперлига 2. коло

Звезда поправља утисак

У суботу и недељу на програму су утакмице другог кола Јелен Суперлиге Србије. Водећа екипа Партизана гостује Слободи, док ће Црвена звезда против Јавора покушати да поправи утисак из првог кола. Најзанимљивије би требало да буде у Новом Пазару, где нови суперлигаш дочекује екипу Рада.

Прво коло Јелен Суперлиге донело је много узбућења, једно изненађење и веома ефикасан фудбал. Овога викенда на програму су мечеви другог кола.

Партизан, актуелни шампион и водећи на табели, гостује екипи Слободе. Црно-бели су се вратили из Ирске, где су у плеј-офу за Лигу Европе одиграли нерешено против Шамрока 1:1.

Ипак, првенство Србије је другачије такмичење, па ће све осим победе четвороструког узастопног шампиона Србије бити велико изненађење.

Црвена звезда у недељу, на својој Маракани, дочекује екипу Јавора, која традиционално црвено-белима прави велике проблеме. Звезда је у првом колу поражена од Спартака у Суботици (2:0), па су изабраници Роберта Просинечког у ситуацији да морају да забележе победу.

Црвено-бели су сигурно уздрмани поразом од Рена у плеј-офу Лиге Европе, нарочито пошто су у већем делу меча приказали одличну игру, а пропустили су и рано вођство.

Велико интересовање изазива и меч између Новог Пазара и Рада, како због игре „грађевинара", тако и због потенцијалних узбуђења на трибинама.

Рад је одлично почео првенство победом над Металцем (3:0), док је нови суперлигаш забележио убедљив пораз од Партизана (5:0). Ипак, Новопазарци су довели два велика појачања, Боју и Одиту, па са већим амбицијама улазе у наставак такмичења.

Парови другог кола Суперлиге:

Субота:

Нови Пазар - Рад
Борац - Смедерево
Раднички - Спартак
Металац - Војводина
ОФК Београд - Јагодина

Недеља:

Слобода - Партизан
Хајдук - БСК
Црвена звезда - Јавор

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара