Затражен откуп за Микеловог оца

Отмичари, који су прошлог петка отели оца Челсијевог фудбалера Џона Обија Микела, ступили су у контакт са његовом породицом и тражили откуп. За сада се не зна која је сума у питању. Микел најавио да ће, и поред тога, играти на мечу против Вест Бромвич Албиона у суботу.

Отмичари оца фудбалера Џона Обија Микела затражили су данас откуп од породице играча Челсија. Микелова менаџерска компанија "Спорт ентертејнмент енд медија" објавила је да су почели преговори о ослобађању, али нису желели да открију висину траженог откупа.

У саопштењу се додаје да фудбалер планира да игра у суботу за Челси против Вест Бромвич Албиона. Микел је наступио и на првом мечу Челсија ове сезоне против Стоука, само дан пошто је сазнао да му је отац киднапован.

Мајкл Оби киднапован је 12. августа док се враћао са посла у нигеријском граду Џос, држава Плато.

Држава Плато налази се у плодној централној регији у којој су отмице реткост у односу на јужни и источни део земље, где наоружане банде често киднапују странце за откуп.

Магазин Форбс недавно је означио Микела као седмог најбоље плаћеног афричког фудбалера у Европи, који годишње зарађује 5.8 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара