Читај ми!

Мамићева ноћ у полицији

Са Здравком Мамићем никад није досадно. Популарни Мамињо је, после победе Динама над Малмеом, дошао у сукоб са полицијом која је хтела да спречи да један број навијача уђе на терен и прослави победу. После инцидента, Мамић ноћ морао да проведе на информативном разговору у полицији.

Иако је у рату са најтврђим језгром навијача Динама, популарним "Бед блу бојсима", мало ко је очекивао да ће председник тог клуба Здравко Мамић бити у притвору баш зато што је бранио навијаче.

После убедљиве победе Динама над Малмеом од 4:1, у првом мечу баража за Лигу шампиона, један број навијача покушао је да улети на терен и прослави успех свог тима. Полиција је интервенисала, а ту се нашао и Мамић који је почео да виче на полицију и тражио да престану да туку навијаче.

Мамића су некако обуздали радници обезбеђења на стадиону, а ситуација се брзо смирила и председник Динама се вратио у ложу. Присутна публика на стадиону скандирала је тада његово име одушевљена гестом председника "модрих".

Ипак, тај инцидент добио је епилог, када је Мамић после меча приведен у полицију, где је провео целу ноћ.

По изласку, популарни Мамињо огласио се на клупском сајту, где је рекао да је огорчен понашањем полиције.

"Срамотно је понашање полиције, јер сам само протестовао и молио полицајца, с којим сваки пут договара осигурање утакмице, да пусти навијаче који су, славећи, ушли у терен након утакмице, и да их не приводи, јер ово је ноћ резервирана за наше славље", написао је Мамић.

Он је додао да ће увек бити уз навијаче и да се никада неће предати у борби за правду и истину.

"Док земљом ходају криминалци, лопови и преваранти, дотле полиција прави себи рекламу на мојим и Динамовим леђима. Сам сам дошао до полицијске станице да обавим информативни разговор. Поновно истичем како је даљи ток догађаја срамотан, али спреман сам поднети и то за моје навијаче и клуб, те се никада нећу предати у својој борби за правду и истину. Невероватно је да извршни председник клуба као што је Динамо, који има 52-године и нема никакав досије проводи ноћ у полицији, а да је са друге стране добровољно дошао у полицију и дао свој исказ", закључио је Мамић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара