Читај ми!

Побеснели Мурињо

Тренер Реала Жозе Мурињо тешко је поднео нови пораз од Барселоне у Суперкупу Шпаније. Португалски тренер је прво направио скандал, провоцирајући Месија да смрди, да би после меча за уво повукао помоћног тренера Каталонаца.

Још један "Ел класико" умало да се заврши општом тучом на терену. После победе Барселоне у реваншу шпанског Суперкупа од 3:2, табори Барселоне и Реала били су на ивици песничења. Миран није био ни тренер "галактикоса" који је у општем метежу за уво повукао помоћног тренера Каталонаца Тита Виланову.

Претходно је "Посебни" поново био у центру пажње кад је гестикулирао да Меси смрди. Све се догодило када је играч Барселоне дошао да изведе аут. Мурињо који је стајао иза Месија, руком је "терао" наводни смрад.

Овакав епилог је, додуше, могао и да се очекује после свега што је виђено на терену. Страшан старт Марсела над Фабрегасом у самом финишу меча само је био окидач за нове размирице два клуба.

Нови Суперкласико оба тима завршила су са искљученим фудбалерима. Црвени картон добио је Марсело, док је и Виља "поцрвенео", иако је већ био замењен.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара