Читај ми!

Харт “грађанин” још пет година

Први голман Манчестер Ситија и репрезентације Енглеске Џо Харт потписао је нови петогодишњи уговор и остаће у редовима "грађана" најмање до 2016. године.

Финансијски детаљи уговора нису саопштени, али локални медији тврде да ће млади чувар мреже који је прошле сезоне са гола истиснуо ветерана Шаја Гивена постати један од најплаћенијих играча најбогатијег енглеског клуба.

"Одушевљен сам и веома узбуђен јер сам потписао нови уговор. Осећам се привилегованим што сам члан овог клуба, овде ми је као код куће и не могу себе да замислим на неком другом месту", изјавио је Харт, један од најзаслужнијих што је Сити прошле сезоне освојио ФА куп и обезбедио пласман у Лигу шампиона.

Сити је у недељу изгубио дуел у "Комјунити илду" од градског ривала Јунајтеда 3:2, а нову сезону у Премијер лиги, у којој ће покушати да освоји прву титулу од 1968. године почиње наредног понедељка против Свонсија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво