Читај ми!

Ђурић против Пижона

Од кога Пижон добија налоге? Да ли му менаџери састављају репрезентацију, или неко други? И који су то фудбалери из наше лиге бољи од Партизанових и Звездиних... Ово су само нека од питања на које је председник Партизана Драган Ђурић тражио одговоре од селектора репрезентације.

Потреси не престају да дрмају српски фудбал. У ситуацији где је свако у рату са сваким, нова ратна секира откопана је између председника Партизана Драгана Ђурића и селектора Србије Владимира Петровића Пижона.

Први човек "црно-белих" огорчен је чињеницом да на списку репрезентативаца за пријатељски меч са Русијом нема играча Партизана.

"Владимире, обојен си. Немој тако да радиш, постоји и Партизан! Да ли се плашиш Ђенове или утицаја менаџера? Ако је у питању страх, препусти посао другоме. Зовеш играче да у 30. години дебитују за репрезентацију, да у 32. улазе у конкуренцију или момка које је скоро две године био повређен. Ти си селектор свих клубова Партизана, Црвене звезде, Војводине и осталих... А ко сад игра у репрезентацији?", поручио је Ђурић, а пренео Спортски журнал.

Ђурић је посебно изненађен чињеницом да на списку репрезентативаца већ дуже времена нема голмана "црно-белих" Владимира Стојковића.

"Зашто на списку нема Владимира Стојковића? Који голман је бољи? Да ли је он крив за инцидент који се у октобру десио у Ђенови? До тад је био неприкосновен међу стативама, а онда је нестао. Ако се плашиш репризе Ђенове или навијача Црвене звезде онда не би ни требало да водиш државни тим", рекао је Ђурић.

Председнику Партизана је било чудно што на списку нема и нападача из комшијског табора Андрије Калуђеровића.

"Андрија Калуђеровић је имао сјајну сезону, наставио је да тресе мреже и у Европи, а нема га! Предност добијају шпицеви у годинама или они који морају да се продају, а за таквог голгетера нема места", додао је први човек "црно-белих".

На крају Ђурић је од селектора тражио одговоре на сва спорна питања.

"Од кога Пижон добија налоге? Да ли му менаџери састављају репрезентацију, или неко други? И који су то фудбалери из наше лиге бољи од Партизанових и Звездиних, који су пред 70.000 навијача оставили сјајан утисак? Ми из Хумске 1 тражимо одговоре на та питања и такав третман више нећемо да трпимо", поручио је Ђурић.

Број коментара 48

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво