Тошак селектор Македоније

Велшки стручњак Џон Тошак нови је селектор репрезентације Македоније. Тошак ће предводити Македонце до краја квалификација за Европско првенство, а затим и у квалификацијама за Светско првенство 2014. године, када ће имати прилике да укрсти копља и са репрезентацијом Србије.

Чувени велшки фудбалски тренер Џон Тошак именован је за новог селектора репрезентације Македоније, коју ће водити у наставку квалификација за Европско првенство наредне године.

"Искористићемо преостале утакмице да се што боље упознамо и припремимо за квалификације за Светско првенство 2014. године. Имамо тешку групу, али верујем у свој рад и надам се да ћемо сви заједно направити успех", рекао је Тошак.

Македонија ће у квалифицијама за Светско првенство 2014. године бити у групи заједно са Србијом.

Тошак је у досадашњој тренерској каријери водио Реал Мадрид, Депортиво, Бешикташ, Спортинг, а од 2004. до 2010. године је био селектор Велса.

У Британији се и данас препричава случај када је као играч-менаџер Свонсија ову екипу довео из Четврте у Прву дивизију, која је у то време уједно била и највиши ниво такмичења, за само четири сезоне.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво