Жирков у Анжију

Анжи из Махачкале добио је ново, итекако вредно појачање. Најскупљи руски фудбалер свих времена Јури Жирков напушта Лондон и сели се у Дагестан. Висина трансфера, према спекулацијама, износи око 15 милиона евра.

Руски интернациопнала Јури Жирков вратио се у домовину где је постао нови члан пребогатог Анжија из Махачкале.

Жирков, који има 27 година, имао је две теше године на Стамфорд бриџу, јер није успео да се наметне међу стартерима код Карла Анћелотија након што је стигао у Лондон као најскупљи руски фудбалер свих времена, плаћен 18 милиона фунти.

Фудбалер који вешто покрива готов читаву леву страну још раније је објавио своју жељу да се врати у Русију након сезона испуњених повредама у Енглеској. У једном тренутку Жирков је био довођен у везу са Рубином из Казања, Динамом из Москве и Зенитом.

Али ниједан клуб није би спреман да парира финансијској понуди Анжија, коју држи олигарх Сулејман Керимов, и коју са траком на руци предводи Роберто Карлос.

„Јако са задовољан што сам овде и надам се да ћу дебитоватио за Анжи већ у наредној утакмици", изјавио је Жирков за клупски сајт.

Анжи се тренутно налази на четвртом месту у руској Премијер лиги, након 18 одиграних утакмица.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара