Ферги брани Холовеја

Алекс Фергусон, менаџер Манчестер јунајтеда, критиковао је Премијер лигу након њихове одлуке да казни Блекпул због извођења слабије поставе на утакмици против Астон Виле у новембру прошле године. Казна износи 25.000 фунти, а челници “мандарина” имају право на жалбу у наредне две недеље.

Сер Алекс Фергусон је подржао свог колегу на челу Блекпула и изјавио да не разуме зашто лига кажњава овакве потезе. Блекпул је проблематичну утакмицу изгубио резултатом 3-2, а финансијска санкција је на снази јер врх Премијершипа сматра да овакве одлуке тренера угрожавају регуларност такмичења.

Иан Холовеј, менаџер Блекпула, запретио је да ће дати отказ ако ова одлука буде спроведена у дело, док Фергусон мисли да овакав потез не значи ништа лоше и да није угрозио правила, пошто су играчи који су наступали на "Вила парку" регуларно регистровани пре почетка сезоне.

"Имате право да користите 25 играча. Лига не тражи да наведете 11 првотимаца и 14 измена. Не видим шта је Холовеј погрешно урадио", каже популарни Ферги.

Блекпул има 14 дана да се жали на ову одлуку, а Карл Ојстон, извршни директор клуба, обећао је да ће учинити све што је у његовој моћи како би Холовеј и даље водио тим са "Блумфилд роуда".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара