Реал јури Тотенхемове звезде

Мадридски Реал је спреман за нову мегакуповину. Како извештавају поједини острвски медији, "галактикоси" ће покушати да доведу звезде Тотенхема, Герта Бејла и Луку Модрића. За велшког фудбалера Мадриђани спремни да "искеширају" 80 милиона евра, док би их куповина Модрића коштала 35 милиона.

Од када су пре две године за појачања потрошили скоро 200 милиона евра, мадридски Реал није се упуштао у сличне мегакуповине.

Таман када се мислило да је доласком Роналда, Каке и Бенземе, коначно направљен "дрим-тим" који може парирати Барселони у трци за титулу, "зашкрипало" је на позицији тренера. Када је на то место доведен Мурињо, чинило се да су се стекли сви услови да "галактикоси" коначно крену ка титули.

Ипак, изгледа да ни "посебни" није довољан да "краљевски клуб" коначно прекине доминацинју Каталонаца, тако да је Реал најавио нову мегакуповину, која би подразумевала довођење Тотенхемових фудбалера, Герета Бејла и Луке Модрића.

Како пише британски Дејли стар (Daily Star), за тај подухват Реалу би било потребно око 115 милиона евра, од чега би 35 милиона ишло за куповину Модрића, док би 80 милиона било потрошено на обештећење Бејла.

Како ствари стоје, ни Тотенхем неће седети "скрштених руку" и мирно гледати како "галактикоси" одводе најбоље фудбалере.

Лондонски клуб је спреман да Бејлу понуди нови уговор, према коме би Велшанин зарађивао 115.000 евра недељно. Уколико би пристао на понуду, Бејл би постао најплаћенији играч у историји клуба.

Модрић је са друге стране већ продужио сарадњу са "певцима", и за сада нема намеру да напусти Лондон.

Имајући у виду да "галактикоси" знају да упуте понуде које се "не одбијају", не би чудило да бар један од ова два фудбалера на крају дође на Сантјаго Бернабеу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара