Гигсу није доста фудбала

Иако има 37 година, Рајан Гигс не намерава да окачи копачке о клин. Сер Алекс Фергусон сигуран да Велшанин има снаге да одигра још најмање једну сезону на врхунском нивоу. Иначе, Гигс је рекордер клуба са 856 одиграних мечева у дресу "ђавола".

Фудбалер средине терена Манчестер јунајтеда, 37-годишњи Рајан Гигс, рекао је данас да је спреман да и следеће сезоне игра за тај клуб.

"Хоћу да седнем и разговарам са људима из клуба, али заиста се радујем могућности да и следеће сезоне носим дрес Јунајтеда", казао је бивши репрезентативац Велса.

Гигсу уговор са Манчестером истиче у лето 2012, али је ове сезоне било спекулација да планира ускоро да заврши професионалну каријеру.

"Сви могу да виде да је Гигс физички веома спреман. Сигурно може да игра још једну, а можда и две године", рекао је тренер "ђавола" сер Алекс Фергусон.

Велшанин је са Јунајтедом, за који игра од марта 1991. године, освојио 11 титула првака Енглеске, две Лиге шампиона, по четири енглеска купа и Лига купа и Светско клупско првенство. Гигс је и рекордер клуба са 856 одиграних утакмица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара