Кени Милер у Бурси

Досадашњи нападач Глазгов ренџерса Кени Милер наставиће каријеру у турској Бурси. Трансфер вредан 400.000 фунти, а Шкотланђанин се нада да ће наставити голгетерску серију, пошто је за "полицајце" постигао 22 гола у овој сезони.

Фудбалски репрезентативац Шкотске Кени Милер прешао је данас из Глазгов Ренџерса у редове шампиона Турске, Бурсу.

Милер је са Бурсом потписао двоипогодишњи уговор, а Ренџерси су на име обештећења зарадили 400.000 фунти (470.000 евра).

У досадашњем току сезоне Милер је постигао 22 поготка за Ренџерсе.

"Драго ми је што сам дошао. Бурса је ове сезоне играла у Лиги шампиона, а надам се да ће се то поновити на јесен", рекао је Милер за сајт турског клуба.

Према незваничним информацијама из шкотских медија, Милер ће у Бурси имати недељну плату од 58.000 евра.

Милер има 31 годину и један је од ретких фудбалера који су играли за оба најтрофејнија клуба у Шкотској, Ренџерсе и Селтик.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара