Катастрофа Фејнорда

Један бивши европски шампион овог викенда доживео је благо речено катастрофу у домаћем првенству. Екипа Фејнорда је на гостовању против екипе ПСВ Ајндховена поражена невероватним резултатом 10:0. Троструки стречац за ПСВ Бразилац Џонатан Реис, Фејнорд од 35. минута играо са играчем мање.

Дерби утакмица холандског првенства између екипе ПСВ Ајндховена и Фејнорда остаће упамћена по невероватној победи домаћина од чак 10:0.

Резултат који обично забележе наши ватерполисти када играју утакмицу против неког аутсајдера у овом спорту, постигнут је у десетом колу холандског првенства, у сусрету два клуба из "велике тројке" холандског фудбала.

Још није јасно како је дошло до овакве катастрофе некада славног Фејнорда у Ајндховену.

Иако је тек у 25. минуту гостујућа екипа промила први гол, ништа није најављивало пораз оваквих размера.

Изгледа да се пресудни моменат утакмице десио у 34. минуту када је искључен фудбалер Фејнорда, Лирдам.

До полувремена ова екипа је примила још један погодак и на одмор отишла са "само" два гола заостатка.

Тотални потоп десио се у наставку меча, у који су гости ушли као да им недостаје десет фудбалера, а не један играч.

У првих десет миута наставка пала су два поготка, у других десет минута још два. Права катастрофа је уследила између 60. и 70. минута када је одбрана Фејнорда чак четири пута капитулирала, на свака два минута у просеку.

У последњих 20 минута меча изабраници Марија Бена примили су још три поготка.

У овом "решетању" мреже бившег европског шампиона учествовало је шест играча ПСВ-а. Бразилац Џонатан Реис постигао је три гола, по два поготка су постигли Ленс и Џуџак, док су се по једном листу стрелаца уписали Афелај, Тоивонен и Енгелар.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво