Осипање Ливерпула

Иако после одласка Бенитеза није уследило осипање екипе, масован одлазак играча из Ливерпула могао би да почне већ у јануарском прелазном року. Незадовољни стањем у екипи, Торес, Реина и Џонсон најавили су одлазак са Енфилда.

Већ сада је извесно да ће главни циљ Ливарпула ове године бити опстанак у Премијер лиги. Катастрофалан почетак сезоне, један од најгорих у славној историји клуба са Енфилда, закуцао је "црвене" за дно табеле, а свака наредна утакмица представљаће борбу за опстанак.

Трачак наде енглеском великану дала је коначна промена власника, па је уместо омраженог двојца америчких милионера, Џилета и Хикса, клуб преузео други Американац, Џон Хенри.

Таман када се помислило да ће то значити почетак опоравка екипе, нове шокантне вести стижу са Енфилда.

Једни од најбољих играча "црвених" Фернандо Торес, Пепе Реина и Глен Џонсон, најаваили су да ће напустити клуб у јануару.

Како преносе британски медији најнезадовољнији тренутним стањем екипе је Фернандо Торес, који већ шест утакмица није успео да затресе мрежу противника. Шпански нападач посебно је незадовољан моралом екипе, и каје се због летошње одлуке да остане на Енфилду.

За Тореса највеће интересовање до сада су показали Бајерн и Јувентус, док се и за остала два играча распитује велики број клубова.

Ово је само још један ударац у низу трнеру Ливерпула Роју Хоџсону, који очајнички тражи начин како да спасе једну од најгорих сезона у историји клуба.

Како наводе острвски медији, нови власник ће Хоџсону шансу дати до краја године, да покуша да преокрене стање у којем се тим налази, и да коначно крене да побеђује.

У случају да и у наредних неколико утакмица Ливерпул не забележи победу, није искључено да ће до смене тренера доћи и раније. Већ сада се нагађа да би на клупу вишеструког шампиона Европе могао да седне бивши тренер Барселоне и Галатасараја, Френк Рајкард.

Новом власнику Џону Хенрију, промена тренера ће изгледа бити лакши задатак, а највеће искушење ће представљати покушај да се задрже највеће зевзде екипе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво