Бекам се враћа на Острво?

Два пута је био позајмљен Милану, а трећи пут, звезда Ел Еј Галаксија, Дејвид Бекам, могао би да се из Америке врати на Острво. Овог пута дестинација Бекса била би екипа Лестер ситија, коју предводи бивши трнер Енглеске, Свен Горан Ериксон.

Од како је отишао "преко баре", Дејвид Бекам се два пута враћао у Европу, да у паузи првенства америчке МСЛ лиге, игра за екипу Милана. Како ствари стоје, Бекс би ускоро могао и трећи пут да се врати на стари континент, али уместо на Апенине, овај пут би дошао у своју домовину.

Како извештавају британски медији, нови тренер Лестер ситија, Свен Горан Ериксон, покушаће да доведе на позајмицу Дејвида Бекама.

Ерискон ће покушати да искористи одличне везе са Бекамом, које је успоставио за време док је водио репрезентацију Енглеске, да наговори звезду Ел Еј Галаксија (LA Galaxy) да му помогне у борби за улазак Премијер лигу.

Понуда би била слична оној коју је Милан упутио америчкој екипи за овог играча, а трајало би само у времену док је пауза у МСЛ лиги.

Нови власници Лестера, имају довољно финансијских средстава да покрију ову позајмицу, али проблем би могао да представља Бекамов клуб, Ел Еј Галакси, који изгледа више није расположен да позајмљује 35-годишњег фудбалера европским екипама.

Бекам се са ранијих сличних "излета" на стари континент већ враћао повређен, па управа екипе из Лос Анђелеса није спремна да ризикује сличну ситуацију.

Други проблем би могао да буде Бекамов став да због лојалности Манчестер јунајтеду, никада не би наступао за неки други клуб на Острву.

Ипак имајући у виду да се Лестер сити такмичи у другој енглеској лиги, такозваном Чемпионшипу, не би постојала опасност да Бекс заигра против бившег клуба.

Управо због те чињенице, као и сјајног личног односа са Бекамом, Ериксон је уверен да постоје добре шансе да бившег капитена "гордог албиона" доведе у свој тим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво