Маскерано запео за Интер

Хавијер Маскерано жели да игра само код Рафаела Бенитеза. Аргентински играч одбија сваку помисао на наставак каријере у Ливерпулу и захтева што скорији трансфер у редове миланског Интер.

Иако је одлука о преласку Рафаела Бенитеза из Ливерпула у милански Интер изазвала мање потресе у редовима бившег европског пампиона, изостао је најављени одлазак најбољих играча из клуба.

Таман када су навијачи Ливерпула одахнули, јер њихов љубимац Стивен Џерард остаје у клубу, док је и Торес близу одлуке да настави каријеру у граду Битлса, Хавијер Маскерано је изразио жељу да оде за бившим тренером у Интер.

Иако је једна од обавеза Бенитеза, када је прешао у Интер, била да доводи играче из Ливерпула у италијански екипу бар три месеца, како стоје ствари, код Маскерана ће морати да се направи изузетак.

Аргентински играч не показује ни најмање интересовање да остане на Острву, а новом тренеру екипе, Роју Хоџсону, Маскерано чак ни не одговара на телефонске позиве.

Ни управа Ливерпула неће по сваку цену покушати да задржи овог играча, али је сума од око 35 милиона евра коју траже за његов трансфер неприхватљива за италијанског шампиона.

Милански клуб је спреман да понуди десет милиона евра мање, али спремни су да за "поткусуривање", на Острво пошаљу и Сулија Мунтарија.

Ливерпул који се већ дуже време налази у финансијским проблемима искористио би новац од трансфера за појачања на позицијама левог бека и нападача, где је тим најтањи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара