Лорис: Бојкот у Јужној Африци глуп потез

Голман фудбалске селекције Француске Иго Лорис оценио је да је бојкот тренинга након сукоба бившег селектора Рајмона Доменека и нападача Николаса Ањелке током Мундијалу у Јужној Африци био глуп потез, преноси "Л'Екип".

Француски репрезентативци су уочи меча последњег кола А групе против домаћина шампионата одбили да тренирају, изразивши на тај начин солидарност са Ањелком кога је претходно стручни штаб одстранио из државног тима.

"Наш потез којим смо желели да изразимо протест према одлуци селектора Доменека изведен је неспретно и на штету екипе. Тиме смо ионако лошу атмосферу око репрезентације додатно погоршали", истакао је Лорис.

Он је прецизирао да су одлуку о супротстављању Доменеку играчи донели једногласно и да ниједан појединац не може да се идентификује као "вођа побуне".

"Сада, када се све завршило, могу да кажем да смо погрешили и да не одобравам оно што смо урадили", критичан према саиграчима и себи био је 24. годишњи Лорис.

Коментаришћи најаве капитена Патриса Евре да због свега што су "триколори" доживели уочи и током Мундијала у Јужној Африци никада више неће играти за репрезентацију, голман Лиона је рекао да је на свима да "много више раде како би ба следећим такмичењима деловали као тим".

Француска је учешће на планетарној смотри завршила већ у првом кругу са два пораза и једним нерешеним резултатом.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара