Фабрегас остаје у Лондону

Арсен Венгер решио мистерију око преласка Сеска Фабрегаса у Барсу. Од тога нема ништа, рекао Француз пошто је Арсенал одбио каталонских 30 милиона фунти.

Први човек Арсенала Арсен Венгер решио је све дилеме везане за наводни прелазак Сеска Фабрегаса у Барселону, поручивши Каталонцима да је дошло време да се окану те приче.

"Сада, та прича мора да престане... Сеск је наш капитен и нама је јако важан. Због тога се и не обазиремо на понуде", рекао је Венгер дан пошто су "топџије" одбиле 30 милиона евра вредан чек који су у Лондон донели челници Барселоне.

Фабрегасов уговор са Арсеналом важи још пет година, али од краја прошле сезоне Барса жели да га врати у своје редове, одакле је пут Лондона отишао још као дечак.

Залуд је био покушај Карлоса Пујола и Пикеа да читаву ствар око могућег преласка у Барсу прикажу као готов посао, када су му прошле седмице, на шампионском слављу у Мадриду навукли дрес Барселоне.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара