Голман осумњичен за отмицу и убиство

Трагедија. Отета а потом и убијена двадесетпетогодишња манекенка. Отмицу и убиство организовали бивши момак, голман Фламенга Бруно Фернандеш и његова жена. Полиција за случај сазнала од Бруновог рођака, помоћника у отмици, који се покајао и све пријавио. Суд у Рију издао је налог за хапшење голмана Фламенга Бруна Фернандеша, за кога се сумња да је организовао отмицу и убиство бивше девојке Елизе Самундио.

Двадесетпетогодишња манекенка је пре четири месеца родила сина, а тражила је од Фернендеша да призна очинство. Пре месец дана полицији је пријављен њен нестанак.

Налог за хапшење Фернадеша издат је на основу изјаве његовог 17-годишњег рођака, који је посведочио да је помогао у отмици Сагмундио, која је, наводно, усмрћена ударцима пиштољем по глави.

Осумњичени младић није рекао ко је убио манекенку и где се налази њено тело.

Полиција је саопштила да траје потрага за Фернандешом, а ухапшена је његова супруга Дајана Соуса, која се сумњчи да је учествовала у отмици несрећне девојке.

Суд је наложио и хапшење извесног Луиса Енрикеа Фереире Ромаоа, познатијег као "Макарон", под сумњом да је био "десна рука" у извршењу злочина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара