Силва у Ситију

Енглески фудбалски прволигаш Манчестер сити саопштио је да је са шпанском Валенсијом постигао договор о куповини нападача Давида Силве.

Енглески клуб објавио је на свом сајту да ће репрезентативац Шпаније потписати петогодишњи уговор, али финансијски детаљи нису саопштени.

Силва ће у Манчестер доћи одмах по завршетку Светског првенства у Јужној Африци.

"Хвала управи Валенсије, играчима и навијачима. Уживао сам тамо у претходних шест сезона. Сада је прави тренутак да пронађем нови изазов и одушевљен сам што ћу играти у Премијер лиги. Желим да освајам трофеје са Манчестер ситијем", изјавио је Силва за сајт свог новог клуба.

Силва је додао да сада жели да се концентрише на обавезе у репрезентацији Шпаније, која у четвртфиналу Мундијала игра против Парагваја.

Тренер Манчестер ситија Роберто Манчини рекао је да је Силва један од најбољих крилних играча у Европи. 

"Срећан сам што Силва долази и верујем да ће много помоћи нашој екипи. Истовремено, овим смо показали да клуб има велике амбиције и да жели да ангажује најбоље фудбалере на свету. Силви желим успех на Мундијалу и поручујем му да га чекамо", казао је Манчини.

Силва је за Валенсију одиграо 155 утакмица, постигао 29 голова и забележио 45 асистенција.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво