Дејвид Мојес одушевљен Видићем и Ивановићем

Тренер Евертона Дејвид Мојес оценио је да је одбрана фудбалске репрезентације Србије најквалитетнији део екипе и да би дефанзива могла да јој донесе добар резултат на Светском првенству у Јужној Африци.

Три примљена гола у последњој пријатељској утакмици са Камеруном (Србија победила са 4:3) нису забринула Мојеса, који има велико поверење у Немању Видића и Бранислава Ивановића, играче енглеских клубова Манчестер јунајтеда и Челсија.

"Имате добар тим и одличну одбрану предвођену Видићем и Ивановићем, који су фантастични. Они могу да зауставе свакога", рекао је Мојес српским извештачима у Јоханесбургу.

Мојес, ипак, није желео много да говори о шансама Србије да прође из Групе Д у осмину финала, прво зато што није знао против кога ће "орлови" играти. Остао је уздржан и када су га новинари упутили да ће Србија играти са Ганом, Немачком и Аустралијом.

"Имате шансе, али то је јака група, изједначена. Али све и јесу такве на овом турниру. Баш зато је незахвално било шта прогнозирати", истакао је Мојес, који није желео ни да се упушта упрогнозе крајњег исхода турнира.

"Овде има много заиста добрих тимова. Сви имају квалитет. А ко ће бити првак света? Ко то зна? Можда Енглеска или Холандија", навео је Мојес.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво