Пантелић потписује за Шалке

Нападач фудбалске репрезентације Србије Марко Пантелић могао би да у суботу потпише за Шалке, известио је немачки дневник Билд.

Тренер Шалкеа Феликс Магат наводно је већ разговарао у Диселдорфу с Пантелићем о потенцијалном доласку 31-годишњег фудбалера у Гелзенкирхен. Сарадња би, према Билду, требало да буде озваничена када се Пантелић врати са одмора у Дубаију.

"Одлучићу до 15. маја, а могу себе да поново замислим у Немачкој", пренео је Билд изјаву Пантелића, који тренутно игра за холандски Ајакс, а претходно је био у берлинској Херти.

Олакшавајућа околност за договор јесте и чињеница да је Пантелићев уговор са Ајаксом истекао, па би у Шалке, у коме би требало да замени Кевина Курањија који иде у московски Динамо, некадашњи играч Црвене звезде дошао без обештећења.

Пантелић је у протеклој сезони постигао 16 првенствених голова за Ајакс са којим је освојио Куп Холандије.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво