Коларов условљава

После изузето лоше сезоне римског Лација, репрезентативац Србије, Александар Коларов, условио је управу клуба да ће напустити "небеско плаве" уколико у прелазном року не доведу адекватна појачања. За левог бека већ неко време заинтересован Интер из Милана. Похвале "пљуште" са свих страна, али Мурињо сматра да је Коларов сувише скуп.

Српски фудбалски репрезентативац, Александар Коларов, признао је да ће у летњем прелазном року покушати да издејствује одлазак из Лација, уколико римски клуб не покаже жељу да створи тим за велика дела.

"Сви знају да ми је жеља да играм за тим способан да се бори за амбициозне циљеве. Не знам, ипак, шта ми будућност носи и да ли ћу из Рима отићи на лето или у зимском прелазном року или можда чак и када ми уговор истекне 2012. године", рекао је Коларов за дневник "Република".

Коларов је за "небеско плаве" из Рима одиграо преко 80 утакмица у каријери и постигао шест голова, на неколико утакмица је проглашаван за најбољег играча Лација, али је и неколико пута улазио у сукоб са навијачима римског клуба.

"Сачекаћу крај сезоне да седнем да разговарам са председником (Клаудиом Лотитом) и да утврдимо да ли можемо да наставимо нашу сарадњу", додао је двадесетчетворогодишњи Коларов.

Медији већ дуго пишу о интересовању миланског Интера за левог бека Лација, и великој жељи Жозеа Муриња да доведе српског репрезентативца. Спортски директор Интера Марко Бранка раније ове недеље је индиректно потврдио да "неро-азури" још прате Коларова, изјавивши како је леви бек Лација и српске репрезентације одличан фудбалер.

Прелазак у Милано не би сметао ни репрезентативцу Србије, кога посебно привлачи могућност да сарађује са Мурињом. Португалски тренер је и сам неколико пута хвалио Коларова. У ексклизивном интервјуу који је дао за РТС, Мурињо је изјавио да није сигуран колико је трансфер српског репрезентативца из Лација реална ствар.

"Лацио није тако моћан тим, али је Коларов скуп играч. Председник Лација тражи пуно новца. Надам се да ће Коларов наћи решење за своју каријеру, јер је играч за виши ниво. Волео бих да му будем тренер, али то није лака ситуација", објаснио је Мурињо.

Са друге стране, бивши фудбалер ОФК Београда, није остао дужан португалском тренеру.

"Мурињо је један од најбољих тренера на свету и увек је лепо када добијете комплименте од њега. Ипак, видећемо које су намере Лација и колико сам им ја битан", рекао је Коларов.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара