Ферги верује старој гарди

После Пола Сколса и Рајана Гигса, и Гари Невил продужио уговор са "ђаволима". Времешни Невил још годину дана са Јунајтеду.

Сер Алекс Фергусон на најбољи могући начин се одужио свим играчима који су преко десет година у клубу. Ветеран Манчестер јунајтеда, Гари Невил, продужио је уговор са клубом.

Невил, који има 35 година, изборио се за место у стартној постави код Фергија, после серије повреда.

Ове сезоне одиграо је 27 мечева, а сјајним играма, натерао је и селектора Фабија Капела, да обрати пажњу на његa, па не би чудило ако се нађе на списку путника за Јужну Африку, иако је већ "дебело" зашао у четврту деценију живота.

"Апсолутно је заслужио нови уговор. Фантастичан је ове сезоне. Оно што је Гари постигао у тридесетим годинама, после осамнаестомесечне паузе, је потпуно невероватно", рекао је Алекс Фергусон.

Невил, са преко 600 утакмица у дресу "ђавола", један је од играча у које Ферги има највише поверења, а сада се придружио Рајану Гигсу и Полу Сколсу, који су такође продужили уговоре до краја следеће сезоне.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара