Тевез пакује кофере

Репрезентативац Аргентине, Карлос Тевез, најавио да ће напустити Манчестер сити, уколико на крују сезоне "грађани" не остваре пласман у квалификације за Лигу шампиона. Најозбиљнији кандидати за ангажовање Реал и Интер, док Ливерпул вреба из прикрајка.

Да ли је нова бомба прелазног рока на помолу? Постоје велике шансе да репрезентативац Аргентине, Карлос Тевез, на крају сезоне напусти Манчестер сити, уколико његов тим не заузме једно од прва четири места у првенству, која догодине воде у Лигу шампиона.

Тевез је ове сезоне један од најбољих играча Ситија, постигао је већ 28 голова и номинован је за игрча године у Енглеској, од када је стигао из градског ривала Манчестер јунајтеда.

Међутим, омалени Аргентинац много слабије игра у другом делу сезоне, од када је на место менаџера стигао Роберто Манчини. Њих двојица су већ неколико пута ове сезоне били у сукобу, а Тевез је критиковао свог тренера због дуплих дневних тренинга.

Такође, један од главних разлога зашто је Тевез незадовољан у Ситију је и његов саветник Киа Јорабкијан, који је од одласка Марка Хјуза са места менаџера, изгубио на значају у клубу и жели да Карлоса премести у другу средину.

Како наводи "Дејли мејл", најозбиљнији конкуренти да ангажују Тевеза су Реал Мадрид и Интер из Милана. Изненађење био било прелазак двадесетшестогодишњег нападача у Ливерпул, који ће тешко обезбедити пласман у квалификације за Лигу шампиона.

Острвски медији наводе да је Тевезова цена на тржишту око 18 милиона евра, а остаје да се види да ли ће Аргентинац променити средину или ће остати веран клубу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво