Станојевић: Имали смо и игру

Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је да је задовољан данашњом победом и рекао је да су његови фудбалери не само направили добар резултат, већ су и играли добро.

"Задовољан сам победом, овог пута смо имали и игру и резултат. Рекао сам и пре меча да је Металац хит пролећа и зато је ова победа значајнија", рекао је Станојевић после победе од 3:1 над тимом из Горњег Милановца.

"Играли смо једноставно и брзо, као што и желим. Навијачи су имали шта да виде јер је Металац дошао да се надиграва, а резултат показује реалан однос снага на терену", казао је тренер првака Србије.

Тренер Металца Ненад Миловановић није био тужан после пораза.

"Дошли смо да се надигравамо, без оптерећења, јер нам за опстанак у лиги, што је наш први циљ, теоретски фали један бод. Партизан је апсолутно заслужено победио. Види се да су у последње две-три утакмице значајно убрзали игру, а ми смо тек у завршници били нешто конкретнији и постигли гол", рекао је Миловановић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво