Карагер куди Премијер лигу

Смешно је да сваки пут кад играмо меч у Европи, нама закажу утакмицу у понедељак, сматра Џејми Карагер. Интер из Милана због Лиге шампиона мечеве игра петком, а Олимпик из Лиона је чак одложио меч овог кола француског првенства како би се боље припремио за реванш са Бајерном.

Дефанзивац Ливерпула, Џејми Карагер, оштро је критиковао Премијер лигу, пошто је приморала његов клуб да утакмицу против Вест Хема одигра у понедељак, само три дана пре гостовања Енглеза у Мадриду.

Ливерпул је први меч полуфинала Лиге Европе изгубио од Атлетика у Мадриду (1:0), а репрезентативац Енглеске сматра да је главни разлог пораза управо меч одигран у понедељак.

"За нас није могло горе него да играмо меч у понедељак, а на све стране чујете да Премијер лига жели добре резултате енглеских клубова у Европи", жали се Карагер.

То је био већ трећи пут у седам недеља да је Ливерпул био приморан да игра меч националног шампионата само 72 сата пре утакмица у Европи.

"То је заиста смешно. Више нас је то пореметило, него путовање, које уопште није било напорно. Када Интер из Милана игра у Лиги шампиона, своје мечеве у Серији А играју у петак. Њихова Лига чини све да им изађе у сусрет", бесан је Карагер.

Протекле седмице, много прашине се подигло због одлуке француског фудбалског савеза да одложи меч Олимпика из Лиона овог викенда, како би се француски тим што боље припремио за реванш меч полуфинала Лиге шампиона против минхенског Бајерна.

Тридесетдвогодишњи штопер Ливерпула очекује тежак меч у реваншу на Енфилду.

"Биће изузетно тешко. Они су екипа која игра на контранападе, а резултат им то и омогућава. Ако постигну гол, нама ће требати три", упозорава Карагер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи