Војводина крупан залогај

Шеф стручног штаба Јагодине, Младен Додић, изјавио је да његове изабранике сутра очекује изузетно тешка утакмица против Војводине, али је истакао да у Нови Сад не одлазе са "белом заставом".

"Ми смо у мини серији добрих игара и резултата и циљ нам је да тако наставимо. С обзиром на снагу противника и одличне услове за игру, уверен сам да ће то бити квалитетна утакмица", рекао је Додић.

Он очекује да Јагодинци понове игре из претходних мечева и задрже ефикасност, што би омогућило да изборе повољан резултат.

"То неће бити нимало лако, јер је Војводина одлична екипа, са веома добрим појединцима. Познати су квалитети Тадића, Мрђе, Бркића и осталих играча, а Новосађани су у досадашњем делу првенства, пре свега у купу, показали снагу и припада им улога фаворита", оценио је Додић. Тренер Јагодине, међутим, сматра да су домаћини "ипак рањиви".

"То је показала утакмица са Спартаком коју су изгубили код куће. Нама се у тим враћа Ђорђевић после паузе због картона и верујем да можемо да пружимо достојан отпор", истакао је Додић.

Првотимац Јагодине Милутин Ивановић навео је да је његов тим у претходна три сусрета потврдио квалитет, али да се мора доказивати "из утакмице у утакмицу".

"Сусрет са Војводином је добра прилика за то. Ако будемо у ритму којим смо кренули и наставимо нашу игру, можемо у Новом Саду доћи до задовољавајућег резултата", оценио је Ивановић.

Првенствени меч 26. кола између Војводине и Јагодине игра се сутра у Новом Саду од 16,30 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се