Наставља се трка за титулу

Утамицама 26. кола овог викенда наставља се такмичење у фудбалској Супер лиги, а након смене на челу табеле Партизан ће покушати да задржи бод предности над Црвеном звездом.

Црно-бели, које од прошле недеље води нови тренер Александар Станојевић, у последњем колу су савладали Напредак са 1:0, а "првенац" у пролећном делу шампионата постигао је Ламин Дијара.

Партизан сутра дочекује екипу Металца, која је у прошлом колу изгубила на свом терену од Чукаричког и доживела тек други пораз у пролећном делу првенства.

Екипа Црвене звезде је поразом од Јавора у среду челну позицију на табели препустила Партизану, а сутра ће гостовати у Кули код Хајдука. Против Јавора црвено-бели нису имали подршку навијача, због суспензије Маракане, а у Кули неће моћи да рачунају на десног бека Павла Нинкова због жутих картона.

Хајдук је у прошлом колу освојио бод у Смедереву, али им у завршници Супер лиге предстоји жестока борба за опстанак у елитном такмичењу.

ОФК Београд гостује у Ивањици код екипе Јавора, а "романтичари" би се евентуалном победом учврстили на трећем месту на табели.

Суботички Спартак је у прошлом колу изгубио од Јагодине, а сутра игра на свом терену против београдског Рада, који је у среду савладао борчански БСК.

Екипа Војводине још увек има шансу да се избори за треће место, а у овом колу очекује их дуел са гостима из Јагодине.

Фудбалери Борца ће у Чачку дочекати последњепласирани Млади радник, док ће претпоследњи БСК угостити конкурента у борби за опстанак, крушевачки Напредак.

Још један "дављеник" Чукарички у последња два кола је забележио победе и засад изашао из зоне испадања, а сутра га очекује дуел са гостујућим Смедеревом.

Сутра се игра шест утакмица 26. кола, дуел Спартак-Рад почиње у 14.30, четири меча су на програму од 16.30, а од 19 сати Партизан дочекује Металац. У недељу се играју две утакмице, у 15 сати састају се Хајдук и Црвена звезда, а у 16.30 почиње меч Чукарички-Смедерево.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво