"Хорде зла" демолирале Кошево

Више од 40 људи је повређено, када су навијачи Сарајева улетели на терен после утакмице са Широким и кренули да ломе све пред собом. Специјални одред полиције спречио веће нереде.

После нерешеног резултата Сарајева са Широким Бријегом на Кошеву (1:1), навијачи домаће екипе, незадовољни резултатом, утрчали су на терен и демолирали све на шта су наишли.

У првом делу првенства, 4. октобра 2009. године, пре утакмице ова два тима, дошло је до великог сукоба навијача у којем је навијач Сарајева Ведран Пуљић изгубио живот.

Навијачи Сарајева су намеравали да евентуалну победу свог тима над Широким посвете свом погинулом колеги.

На стадиону су уништене клупе за резервне играче, рекламе, свечана ложа, а онда је уследио обрачун са редарском службом и органима реда. Нереди су смирени тек пошто је реаговао специјални одред сарајевске полиције.

Срећом, играчи обе екипе и стручни штабови на време су напустили поприште сукоба, а повређених је било око 40, што редара, што навијача.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво