Воша домаћин у финалу Купа

Фудбалери Војводине у предстојећем финалу Купа Србије против Црвене звезеде, које ће се играти 5. маја на стадиону Партизана од 20,30 сати, биће домаћин тог сусрета, одлучено је жребом на техничком састанку финалиста.

На стастанку су анализирани такмичарски, техничко-безбедности фактори и целокупна организација предстојећег финала између Војводине и Црвене звезде. По пропозицијама такмичења Купа у финалној утакмици, уколико после 90 минута, резултат буде нерешен, играће се продужеци од 2x15 минута. Уколико се и тада не добије победник, изводиће се пенали.

Победник финала Купа освојиће, поред победничког пехара, и новчану награду од 81.000 евра.

Клубови учесници финала и Фудбалски савез Србије ће наредних дана позвати све навијаче на фер и спортско навијање у духу законских мера и принципа хуманости. Клубови и Савез су упутили молбу Министарству унутрашњих послова (МУП) да додатним ангажовањем омогући да финале прође у спортском духу, без проблема и насиља.

На данашњем састанку је договорено да се организује заједничка конференција за новинаре дан пре финалне утакмице. Цене улазница за предстојеће финале Војводина-Црвена звезда, како је саопштено, биће популарне, како би се привукао већи број публике.

Уколико у финалу тријумфује Војводина, то ће бити њен први трофеј у Купу. Звезда је до сада 21 пут освајала национални Куп.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво