Тоти незадовољан због казне

Фудбалер Роме Франческо Тоти рекао је да је неправедно кажњен због гестикулирања на утакмици против градског ривала Лација.

Капитен Роме је на недељној утакмици против Лација, на којој је Рома победила са 2:1, у неколико наврата показао палац окренут надоле, што би могло да се протумачи као порука фудбалерима и навијачима Лација да ће ове сезоне испасти у другу лигу.

Тоти због гестикулација није суспендован, али је кажњен са 20.000 евра.

"Нећу да се жалим, али ово је неправедна одлука. И у првој утакмици сам исто тако гестикулирао и ништа се није десило. Овог пута је било другачије и морам да платим 20.000 евра - 10.000 по палцу...", рекао је Тоти италијанским новинарима.

Одбрамбени играч Лација Стефан Раду је после утакмице шутнуо фудбалера Роме Симонеа Пероту, али због тога није кажњен.

"Нису покренули поступак против Радуа, а његов потез је много гори од мог. Увек иста прича... Можда је то због тога што носим Ромин дрес...", запитао се Тоти.

Рома је прва на табели са 71 бодом и има бод више од Интера, док је Лацио на 16. месту и налази се на само три бода од зоне испадања.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво