Пављученко не жели да оде

Фудбалер Тотенхема Роман Пављученко рекао је да не жели да напусти клуб, иако је у зимском прелазном року изразио жељу да оде са Вајт харт лејна.

Репрезентативац Русије је током зиме био незадовољан статусом у екипи, а за трансфер су били заинтересовани Бирмингем и Локомотива из Москве.

Међутим, Пављученко је успео да избори место у тиму и један је од најважнијих играча у борби Тотенхема за освајање четвртог места на табели које следеће сезоне води у квалификације за Лигу шампиона.

"Наравно да је ситуација добра када екипа побеђује, а ја сам у стартној постави. Сада знам да тренер Хари Реднап има поверења у мене и даћу све од себе да га не изневерим", рекао је Пављученко британским медијима.

"Одбацио сам све идеје о одласку из Тотенхема на лето и концентрисан сам само на један циљ - освајање четвртог места у Премијер лиги", додао је он.

Тотенхем тренутно заузима четврто место на табели са 64 бода, а за ту позицију боре се и Манчестер сити са 62, Ливерпул са 59 и Астон Вила са 58 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво