Нема одлагања утакмица

Лига Европе не може да чека. Облак пепела паралисао је авионски саобраћај у већем делу континента, па ће фудбалери Фулама и Ливерпула морати да нађу начин како да дођу до Хамбурга, односно Мадрида, јер нема одлагања утакмица.

Европска фудбалска унија саопштила је да неће бити одлагања полуфиналних утакмица Лиге Европа, упркос томе што је облак вулканског пепела зауставио авио саобраћај у већем делу континента.

У саопштењу Фулама наводи се да је разрађен резервни план путовања и да ће екипа на време стићи у Немачку на меч са Хамбургом. Лондонски клуб није навео да ли ће играчи и чланови стручног штаба на континент прећи фериботом, или ће путовати возом до Француске, па онда аутобусом.

Ливерпул је у нешто компликованијој ситуацији. Ливерпул у понедељак увече има првенствену утакмицу са Вест хемом, а званичници тима са Мерсисајда још нису донели одлуку да ли ће "црвени" кренути пут Мадрида, будући да ће, уколико крену аутобусом, тешко успети да стигну до почетка меча.

У недељу је потврђено да ће полуфиналне утакмице Лиге шампиона бити игране у предвђеним терминима. Сутра ће се у Милану састати Интер и Барселона. Шпанци су у Италију допутовали аутобусом.

У среду се у Минхену састају Бајерн и Лион. Французи су такође најавили да ће уместо авионом путовати аутобусом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се