Коби одушевљен Месијем

Један од најбољих кошаркаша у НБА лиги Коби Брајант изјавио је да је одушевљен играма фудбалера Барселоне Лионела Месија.

"Он је најневероватнији фудбалер кога сам икад гледао. Иако је већ неко време најбољи, Меси наставља са иновацијама на терену. Он може још да напредује пошто је веома млад", оценио је кошаркаш Лос Анђелес лејкерса у изјави за шпанске медије.

Брајант је признао и да се труди да редовно гледа преносе Барселониних утакмица.

"Заиста покушавам да гледам што више њихових мечева, наравно, колико ми дозвољавају обавезе. Невероватно је шта је Меси урадио прошле недеље на утакмици против Арсенала", подсетио је Брајант на четири поготка која је Аргентинац постигао у реваншу четвртфинала Лиге шампиона.

"Меси је феноменалан, бори се за сваку лопту. Игра чвршће од било кога, лопта му је 'залепљена' за копачку. Веома је тешко чувати играча који негује такав стил", додао је амерички кошаркаш.

Брајант је подсетио да је фудбал заволео у детињству, када је живео у Милану, где је његов отац наступао за локални кошаркашки клуб.

"Одрастао сам у Милану и одувек сам имао страст за фудбалом. Касније сам се трудио да пратим игре свих највећих асова, као што је Роналдињо, док је играо у Барселони", закључио је Брајант.

Лионел Меси је у досадашњем току сезоне одиграо 44 утакмице и постигао 40 голова у свим такмичењима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се