Партизан у Јагодини

Данас се играју три преостале утакмице 23. кола фудбалске Јелен Супер лиге. Фудбалери ОФК Београда и новосадасдке Војодине одиграли су данас нерешено 2:2. Занимљив дуел биће одигран у Јагодини, где ће се надметати домаћа Јагодина и српски шампион Партизан.

С обзиром да је Црвена звезда победила убедљиво Млади радник у Београду, фудбалери Партизана имаће у Јагодини императив победе. Три бода остављају Партизан у борби за титулу са вечитим ривалом. Мотивације не би требало да мањка ни фудбалерима Јагодине. Тренутно су на седмом месту првенствене табеле а победа би их приближила ка врху табеле. Меч почиње у 16.00 часова уз директан пренос на РТС.

Фудбалери ОФК Београда и новосадасдке Војодине одиграли су данас нерешено 2:2, у утакмици 23. кола Јелен Супер лиге Србије. Голове за ОФК Београд постигли су Абубакар Умару у 29. и Урош Синђић у 33. минуту, а за Војводину Душан Тадић у 26. и Огњен Мудрински у 84. минуту. У току су утамице Јагодина - Партизан и Рад - Чукарички.  

Београдски окршај Рада и Чукаричког на Бањици могао би бити веома узбудљив. Чукарички иако последњепласирани тим првенства, има мотива на претек. Најважнији, свакако је борба за опстанак. Гости су у прошлом колу тријумфовали, па ће моћи са дозом оптимизма да истрче на терен игралишта на Бањици.

Рад игра веома ефикасно ове сезоне. Андрија Калуђеровић је тренутно најбоњи стрелац првенства, допадљиво играју "грађевинари", па је то упориште за оптимизам домачих играча и навијача. Лопта ће са центра терена на Бањици кренуту у 14.00 часова.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво