Ериксон други "пик"

Представници Фудбалског савеза Обале Слоноваче објавили су да се налазе на корак од договора са шведским стручњаком Свеном Гораном Ериксоном да предводи државни тим те земље на предстојећем Првенству света у Јужној Африци.

Челници тог Савеза нису успели да се договоре са познатиом холандским стручњаком Гусом Хидинком, па су се одмах окренули преговорима са некадашњим енглеским селектором.

"Екриксон није био наш први избор за наследника Вахида Халилхоџића. Желели смо Гуса Хидинка, али нисмо успели да се договоримо. Међутим, и Ериксон представља одлично решење, а његови резултати су довољна препорука", казао је генерални секретар фудбалске организације те земље Егур Кватара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво